Világ a pixelek mögött

2014. október 21. 00:48 - Olifat

Átok vagy áldás?

A kibertér (cyberspace) lassan beszippant mindenkit. Manapság szinte már nincs olyan ember a világon aki valamilyen módon ne kapcsolódna az internet világához. Rengeteg információ és adat tárolódik és cserél "gazdát" a világhálón, pl. hírek, képek, videók formájában ami sokszor pozitív hatással van ránk. Azonban a technológia fejlődésével egyre jobban tágulnak az internet határai, a gyorsuló adatátvitel lehetővé teszi újabb, érdekesebb és egyre addiktívabb tartalmak megosztását és elterjedését (közösségi oldalak, youtube, multiplayer platformok).

Léteznek határok? Előnyünkre válik, ha teljesen elszigetelődünk az online világtól? Tönkreteszi életünket, ha túlságosan beleolvadunk a virtuális valóságba?

Egy biztos, nagyon nehéz az arany középutat választani, de törekednünk kell rá!

virtual_reality-wallpaper-1920x1080.jpg

Címkék: internet
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onliner.blog.hu/api/trackback/id/tr596812609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Világ a pixelek mögött
süti beállítások módosítása