Világ a pixelek mögött

2015. január 20. 00:35 - Olifat

Citatum - A legjobb magyar idézetek egy helyen

     Aki szereti az idézeteket annak biztosan ismerős ez az oldal. Szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy Magyarország legterjedelmesebb és legáttekinthetőbb idézetgyűjteményéről van szó! Jelenleg majdnem 63 ezer idézet található a citatum.hu-n és közel 50 ezer regisztrált taggal büszkélkedhet az oldal.

     Első benyomásra is egy nagyon jól szerkesztett weboldal köszön vissza ránk, ahol kategóriákra (Szerelem, Élet, Munka, stb.) osztva csemegézhetünk a jobbnál jobb idézetek közül. Különböző népszerűségi listákat (Legnépszerűbb szerzők, Legnépszerűbb könyvek) is találhatunk az oldalon, de akár szerzők alapján is kereshetünk az idézetek között. Természetesen a legfrissebb idézetek is kiemelten szerepelnek a citatum.hu-n, így gyorsan és egyszerűen értesülhetünk az oldalra felkerült újdonságokról!

     Egy-egy idézet rengeteg mögöttes tartalommal bír, tehát kortól és nemtől függetlenül mindenkinek a hasznára válhat! Idézetre fel!

Címkék: internet magyar
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onliner.blog.hu/api/trackback/id/tr1007090505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Világ a pixelek mögött
süti beállítások módosítása