Világ a pixelek mögött

2014. október 29. 17:25 - Olifat

TOP 25 magyar YouTube csatorna #2

youtube2.png

 A múltheti TOP10 változatlan maradt, továbbra is Netty Scribble vezeti a legnépszerűbb magyar YouTube csatornák listáját, második helyen Dancsó Péter "Videómániája" és a dobogó harmadik fokán VamosART csatornája található.

Az elmúlt hét nap során nem sok változás történt a TOP 25-ben, volt két helycsere és nagyjából ennyi. Az Otherworld csatornája megelőzte Mr. Bustát és feljött a 11. helyre valamint JustVidman kettőt előrelépve felugrott a 19. pozícióba! Metalexovics is javított egy helyezést viszont a DreamChart csatornája kettővel visszaesett.

Érdekesség, hogy a Videómánia (5000 új feliratkozó) és a JustVidman (4000 új feliratkozó) szerezték a legtöbb új feliratkozót az elmúlt hét során, valamint a legnagyobb nézettséget is a Videómánia produkálta majdnem 1,5 milliós megtekintéssel!

TOP25 letöltése PDF-ben: Innen

 

Címkék: TOP25
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onliner.blog.hu/api/trackback/id/tr466844749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TirexiHD 2016.11.20. 17:53:45

Nevetséges hogy engem kihagytatok a listáról...
Világ a pixelek mögött
süti beállítások módosítása