Világ a pixelek mögött

2015. január 29. 22:17 - Olifat

Social Blade - YouTube statok felsőfokon

 

     A Social Blade egy YouTube, Twitch és Instagram statisztikákkal foglalkozó oldal. Részletes elemzéseket találhatunk YouTube csatornákról, nézettségi adatokról, feliratkozókról. Ha nem csak videókat nézel a YouTube-on hanem gyártod is őket akkor a Social Blade kifejezetten ajánlott oldal a számodra.

     Nyomonkövetheted saját vagy más YouTube csatornák nézettségi adatait, különböző statisztikákkal megfűszerezve, mindezek mellett pedig előrejelzéseket is találhatsz különböző periódusokra bontva (1 hónap, fél év, 1 év, 2 év stb.).
     Az oldal nemcsak statisztikákat nyújt, hanem rangsorolja is a csatornákat videó megtekintés és feliratkozószám szerint egyaránt. Sőt, ez még nem minden, megtudhatjuk megközelítőleg mennyit is kereshetünk YouTube csatornánkkal! A napi videómegtekintések alapján a Social Blade rendszere kiszámolja, hogy mennyi pénzt keresünk/kereshetünk videóinkban elhelyezett reklámok segítségével, mindezt persze különböző partnercégek közreműködésével. Mivel minden partnerszerződés személyre szabott és egyedi, ezek a prognózisok csupán informatív jellegűek tehát nem pontosak! Mindenesetre elég közeli értékeket mutatnak a valósághoz viszonyítva.


     A felhasználói felület és az oldal statisztikai része könnyen áttekinthető és kezelhető, pár kattintással az össze lehetséges funkció elérhető. A rengeteg hasznos információ mellett különféle toplistákat is böngészhetünk (nézettségi toplisták, ország szerint rendezett toplisták, legtöbb feliratkozóval rendelkező csatornák listája stb.) amelyekből érdekes és hasznos következtetéseket vonhatunk le. A Social Blade rengeteg olyan információt nyújt amiket sikeresen felhasználhatunk saját YouTube csatornánk felfuttatásához, népszerűsítéséhez!

Link: Social Blade

 

Címkék: youtube
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onliner.blog.hu/api/trackback/id/tr87122471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Világ a pixelek mögött
süti beállítások módosítása