Világ a pixelek mögött

2015. május 31. 15:09 - Olifat

Magyar YouTube TOP 50 #2

UNFIELD a király! Pár hónappal ezelőtt még a TOP 50-be sem fért be, de az elmúlt hetekben tízezrek íratkoztak fel rá! Bő két hónap leforgása alatt több, mint 50 ezer feliratkozóval nőtt a csatorna látogatottsága! Brutális számok! Unfield-hoz hasonlóan Bturbo és Szalay Isti is jelentős növekedésbe kezdett a népszerűséget tekintve. A nézettséget tekintve Dancsó továbbra is hozza a kirobbanó formáját, átlagosan havi 7 millió videómegtekintést számlál ami nem piskóta!  A részletes listák letölthetők a tovább mögött (PDF-ben)!

Tovább
Címkék: magyar youtube TOP50
Szólj hozzá!
2015. január 20. 00:35 - Olifat

Citatum - A legjobb magyar idézetek egy helyen

     Aki szereti az idézeteket annak biztosan ismerős ez az oldal. Szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy Magyarország legterjedelmesebb és legáttekinthetőbb idézetgyűjteményéről van szó! Jelenleg majdnem 63 ezer idézet található a citatum.hu-n és közel 50 ezer regisztrált taggal büszkélkedhet az oldal.

Tovább
Címkék: internet magyar
Szólj hozzá!
2014. november 16. 20:27 - Olifat

Magyar YouTube TOP 25 #4

top5.jpg

Íme a legnépszerűbb magyar YouTube csatornák legfrisebb toplistája. A TOP 10-ben továbbra sem történt változás, azonban a mezőny második felében annál inkább! JustVidman csatornája három helyet javítva felugrott a 16. pozícióba megelőzve többek között zsDav-ot és Dancsó Pétert!  Érdekesség, hogy Metalexovics csupán egy karnyújtásnyira a 100 ezres álomhatártól és pár napon belül nagy valószínűséggel túllépi ezt a mérföldkövet!

A teljes TOP 25-ös lista letöltése

Címkék: youtube TOP25
Szólj hozzá!
2014. november 16. 20:18 - Olifat

Facebook-sztárok

     A mai fiatalok a közösségi oldalak rabjaivá váltak. Napi 24 órában facebook-oznak nemcsak számítógépen hanem okostelefonon és tableten is! Szinte mindent megosztanak magukról és nem veszik észre, hogy ezáltal céltáblává válhatnak. Van egy olyan tévhit, hogy akinek sok ismerőse van az népszerű ember és aki népszerű az király, legalábbis a gyerekek ezt gondolják.

facebook.jpg

Tovább
Címkék: facebook
Szólj hozzá!
Világ a pixelek mögött
süti beállítások módosítása